Maatwerk oplossingen

We halen alles uit de kast

Benieuwd wat zoiets kost?

Specialist in het fabriceren van halffabrikaten

Innovatief, flexibel en gericht op de best mogelijke oplossing voor uw vraagstuk. Schut Metaaltechniek is specialist in het fabriceren van halffabrikaten (machine onderdelen) voor allerlei (hydraulische) machines voor industrie, ziekenhuizen, offshore, scheeps- & baggerbouw, agri, civiele werken, olie & gas en de luchtvaartbranche.

 

't Klinkt mooi, maar wat bedoel je precies..

'Allemaal mooie termen, maar wat houdt het in' vraagt u zich mogelijk af.
In één zin: Overal waar staal en techniek samenkomen, staan wij te popelen om mee te denken en een briljante bijdrage te leveren voor het maken van het gewenste deel- en of eindproduct.

 

Vaak worden we ingeroepen om een halffabrikaat te leveren voor een prototype van een machine. Maar ook in speciale situtaties leveren we 100% maatwerk. Om maar een voorbeeld te geven, laatst werden we ingeschakeld, omdat een arts een speciale spuit nodig had. We hebben toen de kop van deze spuit mogen maken. Een puur stukje maatwerk. Echt genieten. En het mooie is dat je indirect bezig bent om de wereld te verbeteren en zelfs een bijdrage kunt leveren aan welzijn. Doordat we ons hiervan bewust zijn, genieten we extra van ons werk en voelen we ons bij elke klus gemotiveerd om ons beste beentje voor te zetten.

 

"het kan maar zo een onderdeel zijn voor een vliegtuig of van een veerboot die tussen Engeland en Nederland vaart" 

Ook maakten we onlangs een maatwerk sierhekwerk voor een trappengallerij in een luxe villa. Een volgende keer worden we met spoed ingevlogen voor het fabriceren van een onderdeel voor een machine. Welke machine het is? We weten het soms niet eens; of we mogen het niet vertellen. Omdat onze klanten (en indirect wij dan ook) geheimhoudingsplicht hebben. Maar het kan maar zo een onderdeel zijn voor een vliegtuig of van een veerboot die tussen Engeland en Nederland vaart. Het kan ook een kogellager zijn voor een lopende band, voor een bedrijf die actief is in de bosbouw. We voeren reparaties uit aan machines, tractoren en andere apparatuur. Noem maar op... geen klus te groot of te klein of we willen er graag bij betrokken zijn.

 

Wij stropen voor dit soort opdrachten graag onze mouwen op en hebben een luisterend oor om te weten welke oplossing de klant exact nodig heeft.