Specialisten in halffabrikaten

met perfectie tot in de puntjes

Zullen we eens praten?

4 keer "ja zeker"

U bent bij ons op het juiste adres als u een halffabrikaat wilt laten ontwikkelen. Of het nu gaat om één product, seriematige producten of prototypes. Al onze producten worden gemaakt naar uw volle tevredenheid."

 

U bent ook bij ons op het juiste adres wanneer u uw automatisering of bedrijsproces wilt optimaliseren en hiervoor maatwerk oplossingen zoekt.

 

We benoemen enkele redenen waarom u (volgens onze klanten) voor ons zou moeten kiezen. 

 

1 - Maatwerk met perfectie tot in de puntjes

"Daar waar anderen stoppen, gaat Schut Metaaltechniek door."

Hoe complexer de opdracht, des te meer wij onze mouwen opstropen. Alleen perfect is goed genoeg. U merkt het: wij houden van een sterk staaltje vakwerk. Nodig ons daarom uit als u vakwerk wilt.

 

2 - Een faire prijs

"Schut Metaaltechniek hanteert prijzen die ver onder de balkenende norm liggen."

Hoe dat kan? We zijn gewoon tevreden met een gezonde boterham. We houden het eerlijk en we doen gewoon ons werk; op een slimme en effectieve manier. Wie weet mogen we later weer langskomen. Voor het onderhoud bijvoorbeeld of een andere klus. Of dat we, dankzij mond-op-mond reclame bij de buren of op een feestje, worden uitgenodigd voor een nieuwe opdracht. Zo loopt het meestal. Maar er zijn er tegenwoordig ook genoeg die de weg via internet naar ons weten te vinden. Zo werkt dat tegenwoordig nu eenmaal.
 

3 - Voelsprieten voor wensen

"Ze hebben voelsprieten voor wensen."

Klinkt vreemd, maar het is wel handig. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing in uw bedrijf? Wilt u graag dat er eens iemand langs komt en met u mee denkt hoe het allemaal nog beter kan? Bennie Schut gaat graag het gesprek met u aan. Met uw budget als vertrekpunt, gaat Bennie met een flinke dosis aan ervaring van robots, metaaltechniek- en automatisering aan de slag.
 

4 - We halen alles uit de kast

"Bennie haalt werkelijk alles uit de kast!" 

Bennie denkt mee, adviseert, ontwerpt, calculeert en gaat zelf ook met de handen aan de slag om het gewenste resultaat te krijgen. Van imposante maatwerk machines tot een eenvoudige opdracht. Van ini-mini tot indrukwekkend groot. We regelen het allemaal... tot in de puntjes (... dat mag gezegd worden volgens onze klanten). Het begint met een goed gesprek en een verhelderende schets. Dan is het tijd voor de klus en gaan we door tot de laatste bout is aangedraaid.

We halen werkelijk alles uit de kast om uw opdracht goed op te leveren!